Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ο Ποσειδώνας Διδύμων κέρδισε 3-0 εκτός έδρας τον Παμμετοχικό


Κέρδισαν τα Δίδυμα εκτός έδρας τον Παμμετοχίκο με σκορ 0-3 και ανέβηκαν στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 13 βαθμούς. Ο Παμμετοχικός είναι η μοναδική ομάδα της Α1 Αργολίδας που δεν έχει ακόμα πάρει ούτε ένα βαθμό στο πρωτάθλημα και πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.


Αν και στον αγώνα με τα Δίδυμα είχαν καλή παρουσία οι παίκτες του Παμμετοχικού δεν κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα αφού ο Ποσειδώνας ήταν πιο ουσιαστικός.

Το 0-1 για τον Ποσειδώνα έκανε ο Κονδύλης από κοντά στο 22' και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο killer Δημήτρης Κούσης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μπροδήμα και έκανε το 0-2. Με αυτό το γκολ ο 33χρονος επιθετικός έφτασε τα 6 στο φετινό πρωτάθλημα.

Το τελικό 0-3 έκανε ο Αντωνόπουλος μετά από ασίστ του Φρέιτας.

Στο 90' οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκαν ο Μανώλης από τον Παμμετοχικό και ο Αποστόλου από τον Ποσειδώνα Διδύμων.

ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ: Σ.Μανωλης, Τζιαβάρας, Αθ.Τριμπόνιας, Φ.Τριμπόνιας, Κόλλιας, Π.Τριμπόνιας, Βαρδάκας, Χρ.Πιτερός, Π.Μανώλης (85’ Τόσκας), Χύσο (83’ Ε.Μανώλης), Πασπαλιάρης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Κοτσοβός, Μπροδήμας, Μπάρδης (48’ Αποστόλου), Μούγιος, Ψωμάς, Τρέσα, Αντωνόπουλος, Φρέιτας, Αν.Δ.Αποστόλου, Κονδύλης, Οικονομόπουλος (46’ Κούσης, 65’ λ.τρ. Γιαννακόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου