Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Δυνατό παιχνίδι έγινε στο Παναρίτι με πρωταγωνιστή τον Έβερετ


Νίκησε ο Ατρόμητος Παναριτίου στη έδρα του τον Τροιζηνιακό, παρόλο που οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ. Με αυτή τη νίκη το Παναρίτι βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς και ο Τροιζηνιακός ακολουθεί με 13.


Ο αγώνας είχε πολλές φάσεις για γκολ και το σκορ άνοιξε ο Χατζόπουλος στο 24' με διπλή προσπάθεια ύστερα από την απόκρουση του Αναστασάκη.

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 35' με πέναλτι του Καλιαμούτου που έφτασε τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 4 με πέναλτι!

Το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους και στο δεύτερο ο Κολιατσόπουλος πέρασε στο παιχνίδι τον έμπειρο Έβερετ που με μια ασίστ και ένα γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Η ανατροπή έγινε στο 60' με κεφαλιά του Συντρίκου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Έβερετ και στο 75' το Παναρίτι κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Έβερετ και σημείωσε το τελικό 3-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ: Αναστασάκης, Φλεβάρης, Πίτρης, Γκολέμης, Συντρίκος, Τσάλαφος, Καλιαμούτος (45’ Εβερετ), Μπούνος, Γιωργή (75’ Κουγιάς), Καλυβάς, Παναγής (60’ Μαούρης)

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ: Κόζαρης, Γάτσινος (85’ Σαμπάνης), Σογκάνι, Πάνου, Δελαπόρτας, Σαραντόπουλος (80’ Καλαντζής), Σαχίνης, Σούχλας Β., Σούχλας Α., Χαζόπουλος, Καραμάνης (60’ Σούχλας Σ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου