Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Πάει για πρωτάθλημα ο Πανιώνιος Δαλαμανάρας μετά το διπλό στο Μαλανδρένι


Πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' Αργολίδας ο Πανιώνιος Δαλαμανάρας αφού μία εβδομάδα μετά το μεγάλο διπλό στο Πόρτο Χέλι κέρδισε χθες εκτός έδρας και την Θύελλα Μαλανδρενίου.

Σε ένα αγώνα που χαρακτηρίζεται από ένταση, χαμένες φάσεις και αγωνία, η ομάδα του Δημήτρη Παϊβανά ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το τρίποντο και συνεχίζει πρώτη στη βαθμολογία με 12 βαθμούς.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 60' ο Καπουράλος από κοντά ενώ δέκα λεπτά πριν το τέλος το Μαλανδρένι έχασε πέναλτι, μετά από μαρκάρισμα του Κολυτούμπα στον Κεχαγιά, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους παίκτες του Πανιωνίου.

Πλέον ο Πανιώνιος Δαλαμανάρας συνεχίζει την προσπάθειά του για άνοδο καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και η νίκη του στο Μαλανδρένι είναι η τρίτη σερί νίκη μέσα στον Νοέμβριο αφού έχει προηγηθεί το 0-1 εκτός έδρας με τον Πορτοχελιακό την περασμένη εβδομάδα και το 3-1 με τον Παλαμήδη στο γήπεδο του Παναριτίου.

Στον χθεσινό αγώνα η Θύελλα Μαλανδρενίου ξεκίνησε με τους Παναγόπουλο Α., Χρυσό, Λατσώνα, Κεχαγιά, Τσιλιμπή, Κωτσιόπουλο, Δασκακλή, Ασημακόπουλο, Αργύρη, Δαρλάση Β. και Διαμαντή ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν αλλαγή οι Ντολιόπουλος, Δαρλάσης Α. και Μυλωνάς.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με τους Λαμπρόπουλο, Ζουγλή, Τσαγκαρέλη, Κολυτούμπα, Χροΐδη, Ρόκιζα, Μουσταΐρα, Μούτσα, Γρίβα, Κιούπι και Καπουράλο.  Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Αργυράκος και Κωτσάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου